Slagerij De Bruin |
Voor de beste kaas uit de regio hoeft u gelukkig niet ver te reizen. Naast vers vlees kan u bij ons namelijk ook terecht voor uw ambachtelijke kaasproducten
Een greep uit ons assortiment: Jong, Jong belegen, Belegen, Gooise pikante, Gouds vanouds, Boeren jong belegen, Jonge Leidse, Belegen Leidse, Oude Leidse, Boeren Leidse, 20+.
Wij hebben ook altijd nog een Boeren kruidenkaas, Milde geitenkaas, Geraspte kaas en Roombrie.
Dus als uw volgende recept een goede hoeveelheid kaas nodig heeft, helpen wij graag.
Wij snijden de kaas voor u vers af, aan een stuk of in plakjes, zodat u altijd precies de juiste hoeveelheid heeft. Zo geniet u van de beste smaak en versheid, afgestemd op uw wensen!
Kom langs in de winkel en bekijk ons gehele assortiment.
Ze nemen de goedheid van de melk uit Midden-Delfland en maken met de hand de lekkerste kaas voor onze regio.
"Wij zijn de Delflandse Kaasmeesters. Twee gepassioneerde jonge boeren, die van aanpakken weten, van het boerenvak houden en het beste van de boerdeij naar u toe willen brengen mét oog voor de omgeving, dier en natuur."
"De manier waarop wij werken heeft gezorgd dat we een unieke karakter. Wat is ons geheim? Een gedeelte kunnen we verklappen: we combineren de melk van beide bedrijven in de kaastobbe. De koeien grazen zobeel mogelijk buiten in de weiden. Doordat de koeien van verschillende rassen afkomstig zijn, ontstaat een unieke mix in de melksamenstelling én uiteindelijk ook de smaak. Onze belegen kaas heeft zelfs de publieksprijs gewonnen bij een kaaskeuring. Proef en oordeel zelf!"
"De kaasmakers Huig en Rients kiezen bewust om het proces van kaas maken zo traditioneel mogelijk te doorlopen. Ze doen het handmatig en halen niets uit de melk (vetten en eiwitten), maar voegen ook niets toe dat niet in de kaas thuishoort (snelrijpers, kleurstoffen of smaakversterkers)"