Slagerij De Bruin

Slagerij De Bruin

Vers vlees met een goede herkomst

Het assortiment van Slagerij De Bruin is heel divers. Vanzelfsprekend vindt u bij ons het beste rund-, varkens- en kippenvlees, maar ook kunt u bij ons terecht voor diverse kruidenierswaren om uw vleesmaaltijd nog lekkerder te maken. Daarnaast hebben wij ook de lekkerste Noord-Hollandse kazen voor u op de plank en het lekkerste brood dat in De Lier wordt gebakken.


Bestel online Neem contact op




Rundvlees

Het rundvlees dat u zult vinden bij Slagerij De Bruin, komt van gezonde koeien die in het Westland in de weide te vinden zijn.




Kippenvlees

Wat uw smaak ook is, u kunt kip bereiden zoals u wilt. Van lekker zoet, licht kruidig tot uitgesproken pittig. In de oven, op de grill, in de pan; mogelijkheden zijn er volop. Wij hebben de beste tips voor een uitmuntend stukje kip voor u op een rijtje gezet.


Bereidingstips




Varkensvlees

Het varkensvlees van Slagerij De Bruin kan gerekend worden tot het beste kwaliteitsvlees in Nederland verkrijgbaar. Met liefde en aandacht voor u klaargemaakt voor een uitstekende maaltijd.

“We zijn ontzettend trots en blij dat we dit mooie product nu voor u in ons assortiment op kunnen nemen. Een (h)eerlijk stukje vlees voor een eerlijke prijs!”

Het Iberico varken is een autochtoon ras dat exclusief toebehoort aan het Iberisch schiereiland en zeer verschilt van het Europese blanke varken. Door het klimaat, de vrije loop en voedsel heeft het Iberico varken zijn kwaliteit en rijke smaak te danken.
Het Iberico varken groeit op in een uniek ecosysteem bekend als de Dehesa. Dit zijn uitgebreide mediterrane bossen met steeneiken waarvan de vrucht, de eikel (ìbellotaî), samen met het verse aromatische gras de voeding vormt van het Iberico varken. De varkens voeden zich in het voorjaar met fris gras. In de zomer krijgen ze een mengsel van gerst en tarwe te eten. In het najaar eten de varkens 10 kg eikeltjes per dag waardoor ze hun karaktisristieke nootachtige smaak krijgen. Het vlees is prachtig rood en wordt met een heel klein streepje rosé gegeten..


Bereidingstips​​​​​​​



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.